Etana-kosmetiikka

Etananlima, eli etanaseerumi, korjaa ihoa ja vähentää tulehdusta. Sen hyödyt keksittiin, kun kotilotarhaajat huomasivat käsiensä ihon olevan poikkeuksellisen hyvässä kunnossa ja haavojen parantuvan nopeasti.

Juuri tulehdusta parantava ja ihovaurioita korjaava ominaisuus tekevät etanaseerumista niin hyödyllisen ainesosan akneiholle tai yleisesti tulehdukseen taipuvalle iholle, jopa atooppiselle. Lisäksi seerumin luonnostaan sisältämät hyaluronihappo, allantoiini, entsyymit ja peptidit hoitavat nekin ihoa ja tarjoavat ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä ja häivyttäviä vaikutuksia.

Etanaseerumi kosteuttaa, rauhoittaa, laskee punoitusta, laskee tulehdusta, korjaa pieniä ihovaurioita, vähentää aknearpien näkymistä iholla, auttaa vähentämään auringosta ja ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia iholla, buustaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa eli kiinteyttää ja häivyttää hienoja juonteita.

Sagabo tuotteissa käytetään runsaasi puhdasta etanalimaa italialaisista, luonnonmukaisesti kasvatetuista,  Helix Aspersa Muller etanoista. Tuotteiden kehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita.